Events

  • ETHICS

    Tema e muajit Shkurt për CreativeMornings Tirana ishte ETIKA. Kjo temë u zgjodh nga CM Madrid dhe design zyrtar i saj u krijua nga artisti CESS (César Cid). Eventi u mbajt si zakonisht të premten, datë 26 shkurt, ora 9:30 @ Libraria Tirana Times. Për të folur rreth kësaj teme

  • Robot

    Creativity is not just something you think about it – it is something you feel and do! There is a concrete set of methods and environmental factors that can be used to enhance our imagination, and by optimising these variables your creativity naturally increases. And this is a natural developing